lauantai 26. heinäkuuta 2014

Tarvitsetko blingiä arkeen?

Kovasti haluaisin tehdä enemmänkin Decodenkuoria, mutta ei niitä voi itselle määräänsä enempää tehdä. Siksipä kysynkin nyt:
 
Löytyiskö sieltä näytön toiselta puolelta ketään, joka haluaisi omat kuoret tai muuta tuunattua?
 
Kasailin vähän malleja mitä mulla löytyy jemmasta. Ainut mikä on valmis kuori, on tuo Hello Kitty -kuori. Muuten koristeita voi yhdistellä miten haluaa ja tyhjän tilan voi täyttää "kermavaahdolla", timanteilla tai helmillä. Pakko ei ole täyttää millään.
 
Multa löytyy muutama iPhone 4/4S:n kuori ja pari iPhone 5/5S:n kuorta. Voin tilata kuoria tai tehdä sun omaan kuoren jos viitsit sen lähettää/tuoda mulle (Kokkola).
 
Myös silmälasi- ja piilarikotelot, säilytysrasiat ym. onnistuu!
 


 
Yhteydenotot sähköpostitse:
 

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Lifefactory, Bkr ja betonia

Me askarreltiin serkun ja mummun kans viime kesänä betonijuttuja. Tein yhden jättilaatan, joka piti laittaa leikkimökin eteen, mutta en jaksanut enää tehdä sille kaveria. Jouduin siis keksiä toisen käyttökohteen yhdelle laatalle.
 
 
Tämähän on ihan täydellinen. Pientä piristystä roskakuskin päivään ja roskiskin pysyy pystyssä. Laatassa on siis meidän kaikkien kädenjäljet ja pari pitsiliinan kuvaa.
 
Kierrätykseen ja ekologisuuteen liittyen: Tilasin lapsille Lifefactoryn vesipullot. Nämä on niiiiin herkullisen väriset! Enkä tunne enää huonoa omaatuntoa kun pidän lapsille vesipulloa pöydällä valmiina koko päivän. Ei liukene kemikaaleja näistä pulloista. :)
 

 
Ja kun lapset saa, niin äitinkin piti saada! Itselle hankin Bkr:n lasipullot silikoni-hialla Jyväskylän Kicksistä kaverin pienellä avustuksella.
 
 
 

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

My Melody

Kysyin Aavalta millä ohjeella tehdään serkkutytölle syntymäpäivälahja ja näytin mm. Jewel Petin, Totoron, My Melodyn ja My Little Ponyn ohjetta. Aava valitsi Jewel Petin, vaikka äiti vihjaili Melodyn suuntaan (sitä kun ei oltu vielä kokeiltu). Syykin selvisi miksi Melodya ei saanut tehdä. Aava halusi Melodyn itselleen.
 



Melodyn ohje on Little Yarn Friendsin ja Jewell Pet oli tietenkin Crohetamin ohje ja se löytyy Etsystä!
 

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Paapiipöksyt

Näin Hupsistarallaa-blogissa hauskat leggarit ja tuli tarve saada samanlaiset itselle ja pimulle. Paapiin sivuilla kuitenkin tajusin, että kankaassa Hiput on lähes 30cm kokoisia! Ne ei näyttäis miltään pikkutytön leggareissa. Tilasin siis Hipun sijaan Siiri ja Myyry - kangasta. Pohjan piti olla vaalean harma, mutta kyllä se mun silmään valkoselta näyttää (taas puhelinkuvia).
 

 
En meinannu raaskia leikata. :D
 
 

 

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Super-Ted

Törmäsin Instagramissa Tales of twisted fibersin ihanaakin ihanampaan Super-Ted ohjeeseen. Heti löyty Tedille myös oma supervoima. Jotain, mitä tarvitaan taltuttamaan Nooan itku kohtaukset.
 


Ted onkin nyt mukana aina kun mahdollista. Ja uskomatonta kyllä, kun Ted on paikalla, tunnin kohtaukset on pysyny poissa.